Home / SHOP / Aandacht

Aandacht

Een jaar jong, een groeiend aantal bezoekers en meer dan 600 likes op Facebook, maar vooral veel plezier aan het ontmoeten van interessante mensen, het ontdekken van VET design en het hierover bloggen: dat is VET Interiors. Jammer dat er maar 60 minuten in een uur en er daarvan maar 24 in een dag zitten. Van mijn honger naar alles willen weten en zien, slaat de schrik mij wel eens om het hart. Het willen en moeten publiceren van een nieuwe blog bugelt dan als een vervaarlijk zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Soms vraag ik me af waarom en voor wie ik dit allemaal doe? Maar steeds kom ik weer uit op het beginpunt: voor mezelf! Dus ga ik lekker het tweede jaar in met mijn digitale proza over interior design, kunst en alles wat ik VET vind. En vooral rustig blijven, want het gaat er niet om dat je aankomt maar dat je aanwezig bent, aldus de grote John Kabat Zinn.

Aandacht dus. Aandacht voor mijn eigen crib, nu de dagen weer korten en al fresco plaatsmaakt voor binnenskamers, thuisgevoel en aanverwante interieur dingetjes. Op dat vlak zit niet alleen mijn hoofd vol, maar m’n huis inmiddels ook. Tijd voor de grote herfstopruiming of changement de l’automne. Want waarom dicht men alleen het voorjaar deze actie toe, wanneer je juist dan weer naar buiten zou moeten gaan?

Helaas bezit ik (nog) geen 18eeuws kasteeltje of een eindeloze loft met onbegrensde opslag. En omdat ik een onbedwingbare drang tot veranderen heb, heeft VET Interiors de SHOP geopend waar met regelmaat VETTE, catchy interieuraccessoires te koop worden aangeboden. Soms hebben ze mijn huis gesierd. Soms ben ik ze bij ‘toeval’ tegengekomen op mijn zoektocht op veilingen of op markten, nog niet wetend wat er mee te doen, maar wel overtuigd van de schoonheid ervan. Nu dus ‘gewoon’ te koop voor een vaste, goede prijs en ‘zo goed als oud’. Heb je interesse stuur dan een mail naar simoncorsel@hotmail.com en kijk vooral regelmatig op SHOP want er is ‘more is more to come’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top