Home / STYLING / This soap rocks!

This soap rocks!

Een stuk zeep, wie had gedacht dat dat nog eens indruk op mij zou maken. Ik kan me niet heugen dat ik het ooit gekocht heb. De praktische spuit-, pomp- en knijpfles heeft het schuimende blokje immers van de wastafel verdreven. De zeepjes die nog bij mij thuis rondslingeren zijn souvenirtjes, retrocentische geheugensteuntjes aan luxe hotelovernachtingen.

Maar wat niet is, komt kennelijk want onlangs kwam ik op mijn wekelijkse treasure hunt op internet de prachtige zeep van Pelle tegen. De VET vormgegeven ‘soap stones’ zijn geïnspireerd op edelstenen zoals Rozenkwarts, Aquamarijn, Jade en Onyx en worden met de hand gemaakt en gesneden in Brooklyn NY.

De zeep bevat uitsluitend natuurlijke, ingrediënten en essentiële oliën. Ik geloof het direct; ik ben meer visueel ingesteld. Hoewel, als ik de beschrijving lees, staan al mijn 30.000.000 receptoren direct op scherp. De transparant roze variant met Himalaya zeezout ruikt naar verse zeelucht, de zwarte naar peper met een vleugje pittige kruidnagel en rozemarijn en de blauw-groene naar verse munt en houterig grenen. Ik mag de Rose Quartz uitproberen, althans ik ruik er aan, want de soap stone is eigenlijk veel te mooi om te gebruiken. De koraalroze semi transparante ‘steen’ brengt mij in gedachten terug naar mijn jeugd toen ik als klein jongetje stenen spaarde en de rozenkwarts zonder enige twijfel als mijn kostbaarste bezit koesterde. En nu jaren verder hoort daar nu de heerlijke geur van grapefruit bij.

Gelukkig hoef je voor de soap stones niet speciaal naar New York, hoewel dat natuurlijk op zich geen straf is. Het Nederlandse Eyeonsite verkoopt de zeep exclusief voor Nederland.

styling-stone-0

styling-stone-3

styling-stone-1

styling-stone-2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top